• RENALVET - 60 CAPSULE TWIST OFF - Afectiuni Renale/Urinare Pisici (1)
RENALVET - 60 CAPSULE TWIST OFF - Afectiuni Renale/Urinare Pisici (1)

RENALVET - 60 CAPSULE TWIST OFF

PetMart

Descriere

RenalVet - 60 Capsule Twist Off este un produs pentru sprijinul cainilor si pisicilor care prezinta simptome de insuficienta renala cronica(IRC).

Continut: Carbonat de Calciu 200mg, Chitosan 100 mg. Aditivi/capsula twist off:vitamina D3.

Proprietati si mod de folosire:  Carbonatul de Calciu este unul dintre cele mai des folosite substante pe baza de calciu, care se cupleaza cu fosforul. La pacientii cu IRC , fosforul este unul dintre principalii factori care contribuie la intensificarea simptomelor acestei afectiuni. Ca urmare, unul dintre scopurile principale ale terapiilor care combat IRC este reducerea aportului de fosfor prin adinistrarea unei diete cu continut scazut de fosfor sau de substante care se pot cupla cu fosforul in lumenul tractului gastro intestinal. Carbonatul de calciu este separat in tubul digestiv , iar ionii de calciu care sunt eliberati in urma acestei reactii se cupleaza cu fosfatul prezent in hrana si formeaza Fosfatul de Calciu care este insolubil si non-absorbabil. Studiile efectuate pe oameni si animale au demonstrat ca reducerea continutului de fosfor din dieta zilnica reprezinta unul din factorii principali care contribuie la cresterea ratei de supravietuire a pacientilor cu IRC. Chitosanul , cand este utilizat in combinatie cu Carbonatul de Calciu ca produs pentru sprijinirea cuplarii calciului din tractul digestiv, produce o diminuare a concentratiei de fosfor din serul sangvin, diminuarea nivelului de parathormon si scaderea secretiei urinare de fosfor. Administrarea acestui produs poate fi considerata o alternativa a dietelor veterinare dedicate cainilor si pisicilor cu IRC. Vitamina D are ca scop principal suplimentarea deficitului acestei substante cauzata de IRC.

Dozare:

- Pisici si caini pana in 10 kg greutate corpoaral: 1 capsula twist off/zi
- Caini peste 10 kg greutate corporala : 1 capsula twist off/10 kg/zi

Ambalaj: Cutie cu 60 de capsule Twist Off

Important: Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Acest produs se elibereaza doar cu reteta.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu RENALVET - 60 CAPSULE TWIST OFF

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetExpert. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria afectiuni renale / urinare marca VetExpert pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul RENALVET - 60 CAPSULE TWIST OFF este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul RENALVET - 60 CAPSULE TWIST OFF la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești RENALVET - 60 CAPSULE TWIST OFF?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria afectiuni renale / urinare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți RENALVET - 60 CAPSULE TWIST OFF la prețul 124,70 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetExpert pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produsCT-VTX-19ProducătorVetExpertVârstaSeniorTalieMare, Medie, MicăGreutatea200 gPrezentareCapsule

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator