• NAFTALXON P, 80 g - Antibiotice Locale-Cicatrizante (1)
NAFTALXON P, 80 g - Antibiotice Locale-Cicatrizante (1)

NAFTALXON P, 80 g

PetMart

Descriere

Pulbere cicatrizantă cu extracte de plante pentru toate speciile de animale

1 g de pulbere contine:
Compozitie: 1 mg Ulei Esenţial Tea Tree
1 mg Ulei Esenţial Citronella
1 mg Tinctura Hidroalcoolică Gălbenele
2 mg Tinctura Hidroalcoolică Creţişoară
435,3 mg Talc
559,7 mg Carbonat de calciu

NAFTALXON P se recomandă la toate speciile de animale în plăgile de castrare dar şi în orice fel de plagă deschisă . Se recomandă de asemena în ulceraţii şi în exeme. Pulberea, datorită conţinutului de plante are acţiune analgezică, antiinflamatoare, antiseptică, hemostatică şi ajută la regenerarea ţesuturilor. Pulberea are acţiune dezinfectantă, indepartează insectele şi favorizează formarea burjeonilor din plăgi. Talcul aderă la mucoase punând în contact intim şi permanent cu extractele de plante cu plaga.

ADMINISTRARE
Se pudrează prin operculul perforat până se acoperă complet plaga. O nouă pudrare nu presupune curăţarea plăgii de resturile de pudră. Nu se îndepărtează crusta formată (sub ea are loc procesul de burjeonare, cicatrizare care este intrerupt prin îndepărtarea crustelor, mărind timpul de vindecare). De obicei sunt suficiente 2-3 administrari.

PREZENTARE
Flacon x 80 g.

PRECAUŢII DE DEPOZITARE
Produsul se păstrează la loc uscat, la temperatura camerei.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu NAFTALXON P, 80 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vanelli. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antibiotice locale - cicatrizante pisici marca Vanelli pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul NAFTALXON P, 80 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul NAFTALXON P, 80 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești NAFTALXON P, 80 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antibiotice locale - cicatrizante pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți NAFTALXON P, 80 g la prețul 7,99 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vanelli pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produsVO-VAN-13ProducătorVanelliGreutatea80 gPrezentarePudră

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator