• Clavaseptin 50 mg 10 tablete - Antibiotice-Pisici (1)
Clavaseptin 50 mg 10 tablete - Antibiotice-Pisici (1)

Clavaseptin 50 mg 10 tablete

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

Clavaseptin 50 mg 10 tablete - Comprimate masticabile impotriva infectiilor la caini si pisici

Indicații:

Caini:

 • Pentru tratamentul gingivitelor asociate cu infecțiile parodontale cauzate de bacterii sensibile la amoxicilină / acid clavulanic.
 • Pentru tratamentul pielii si tesuturilor moi, cum ar fi răni și abcese, cauzate de bacterii tulpini sensibile de Pasteurella spp., Staphylococcus spp.. și Streptococcus spp..

Notă: Pentru a limita dezvoltarea rezistenței la antimicrobiene acest medicament ar trebui să fie utilizat ca regia Se recomandă pentru a obține probe de cultură și sensibilitatea de testare inainte de tratament in vitro..

 

Ingrediente active (Per tabletă)

 • Amoxicilină (sub formă de trihidrat de amoxicilina) 400 mg
 • Acidul clavulanic (sub formă de clavulanat de potasiu) 100 mg

De uz veterinar NUMAI.

Formă de administrare: Tablete divizibile. Clavaseptin comprimate masticabile (500 mg)

Mod de administrare

 • Doza recomandată de amoxicilină / acid clavulanic este de 12,5 mg / kg de greutate corporală de două ori pe zi, pe cale orală la câini și pisici.
 • Caini - infecții parodontale trebuie să fie tratați timp de 7 zile. 

Gust: În studiile de palatabilitate, 75% dintre pisici și 50% din câini a oferit un Clavaseptin 50 mg/62.5 mg / 250 mg/500 mg într-un bol alimentar gol spontan a mâncat în termen de 5 minute (nu de stimulare uman).

Contraindicații: A nu se folosi în cazuri cu un istoric de penicilină sau cephalosporin hipersensibilitate.

ATENȚIE:

 • Siguranța Clavaseptin 50 mg/62.5 mg / 250 mg/500 mg nu a fost stabilită în timpul sarcinii, lactației și la animale de reproducție.
 • Studiile de laborator la șobolan nu au demonstrat efecte teratogene, fetotoxice sau materno-toxice.
 • În caz de anafilaxie, administra epinefrina si / sau steroizi.

Avertisment: A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Reacții adverse: Vărsături și diaree pot fi observate.

 • Tratamentul poate fi continuat în funcție de gravitatea efectului nedorit observat, așa cum este determinat de către medicul veterinar curant.
 • Reacții de hipersensibilitate (reacții alergice cutanate, anafilaxie) sunt rareori observate.
 • În astfel de cazuri, administrarea trebuie întreruptă și un tratament simptomatic dat.

Farmacologie

 • Amoxicilina este un aminobenzylpenicillin din familia penicilinei β-lactamic care previne formarea peretelui celular bacterian prin interferarea cu pasul final al sintezei peptidoglicanului.
 • Acidul clavulanic este un  inhibitor de β-lactamaze intracelulare și extracelulare care protejează amoxicilina de la inactivarea de către mai multe β-lactamaze.
 • Amoxicilină / clavulanat are o gamă largă de activități care include tulpini β-lactamaza producătoare de aerobi atât gram-pozitive și Gram-negative, anaerobe facultative și obliga anaerobe.

Combinația amoxicilină acid clavulanic a demonstrat activitate in vitro împotriva Pasteurella spp.., Staphylococcus spp.. și Streptococcus spp.. izolat de la pisicile cu infecții ale pielii și țesuturilor moi și față de o gamă largă de bacterii aerobe si anaerobe Gram-pozitive și Gram-negative asociate cu gingivita la câini. Izolate de Pseudomonas spp.. au fost, în general, au dovedit a fi rezistente in vitro la amoxicilină / acid clavulanic.

 • După administrare orală la doza recomandată la câini și pisici, absorbția de amoxicilină și acid clavulanic este rapida.
 • La câini se atinge concentrația plasmatică maximă de amoxicilină 8,5 pg / ml în 1,4 h și concentrația plasmatică maximă de acid clavulanic de 0,9 pg / ml este atins în 0,9 ore.

 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Clavaseptin 50 mg 10 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vetoquinol. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antibiotice orale marca Vetoquinol pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Clavaseptin 50 mg 10 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Clavaseptin 50 mg 10 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Clavaseptin 50 mg 10 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antibiotice orale de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Clavaseptin 50 mg 10 tablete la prețul 25,60 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vetoquinol pentru pisici de la Pet Mart!

RețetăDaCod intern produsAS-VET-104ProducătorVetoquinol

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator