• Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml - Igiena Casa (1)
Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml - Igiena Casa (1)

Simple Solution Dog Multi Surface Cleaner, 945 ml

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

Abordeaza cele mai dure pete si mirosuri de animale de companie din orice suprafata cu solutia simpla de curatare a petelor si cu mirosuri de suprafata simple. Formula de pulverizare este alimentata de oxigen pentru a descompune urina pentru animale de companie, varsaturi si fecale de pe covoare, podele din lemn, vinil, linoleum si alte suprafete dure, chiar si faianta si beton. Deoarece actioneaza la sursa de murdarie, nu numai ca mascheaza mirosurile, ci ajuta de fapt sa impiedici marcajul pe acelasi loc. Si din moment ce este fabricat fara substante chimice sau toxine dure, este sigur sa fie utilizat in jurul tuturor animalelor de companie si al intregii familii.
Beneficii cheie

Elimina petele si mirosurile de animale de companie la sursa lor pe o varietate de suprafete, inclusiv covoare, podele din lemn, tigla, marmura, beton si multe altele.
Alimentat de oxigen si neutralizatoare de miros cu impact ridicat pentru a viza mizeria animalelor de companie si pentru a elimina petele si mirosurile.
Activeaza la contact pentru a descompune urina, varsaturile si fecalele la sursa lor pentru o curatare mai eficienta si mai durabila.
Functioneaza atat pe urina cainelui cat si a pisicii si ajuta la prevenirea animalului tau de a marca acelasi loc.
Formula este fabricata in SUA si nu contine substante chimice sau toxine dure, astfel incat este in sigura in utilizarea in jurul animalelor de companie si a copiilor.

Masuri de precautie

Acest produs contine peroxid de hidrogen. Purtati manusi in timp ce folositi pentru a evita iritarea pielii. Nu folositi cu produse care contin inalbitor.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review