• AMFLEE COMBO CAT, 50 mg x 3 pipete - Antiparazitare Externe-Pisici (1)
AMFLEE COMBO CAT, 50 mg x 3 pipete - Antiparazitare Externe-Pisici (1)

AMFLEE COMBO CAT, 50 mg x 3 pipete

KRKA

Descriere

AMFLEE combo 50 mg/ 60 mg solutie spot-on pentru pisici si dihori.
INDICATII

Pisici

Pentru utilizare impotriva infestatiilor cu purici, sau infestatiilor mixte cu capuse si/sau paduchi malofagi:
- eliminarea puricilor (Ctenocephalides spp.). Eficacitatea insecticida impotriva infestarilor noi cu purici adulti este de 4 saptamani. Prevenirea multiplicarii puricilor prin inhibarea dezvoltarii oualor (actiune ovicida), larvelor si pupelor (actiune larvicida) ce provin din ouale depuse de puricii adulti, persista 6 saptamani dupa aplicare.
- eliminarea capuselor (Ixodes ricinus, Dermacentor variabilis, Rhipicephalus sanguineus). Produsul are o eficacitate acaricida persistenta de pana la 2 saptamani impotriva capuselor,.
- eliminarea paduchilor malofagi (Felicola subrostratus).
Produsul poate fi utilizat in cadrul strategiei de tratament pentru controlul dermatitei alergice provocate de purici (DAP), diagnosticata anterior de catre medicul veterinar

Dihori

Pentru utilizare impotriva infestatiilor cu purici, sau infestatiilor mixte cu capuse:
eliminarea puricilor (Ctenocephalides spp.). Eficacitatea insecticida impotriva reinfestarilor cu purici adulti este de 4 saptamani. Prevenirea multiplicarii puricilor prin inhibarea dezvoltarii oualor (actiune ovicida), larvelor si pupelor (actiune larvicida) ce provin din ouale depuse de puricii adulti.
- eliminarea capuselor (Ixodes ricinus). Produsul are o eficacitate acaricida persistenta de pana la 4 saptamani impotriva capuselor.
CONTRAINDICATII
In absenta datelor disponibile produsul nu se administreaza la pisoii cu varsta mai mica de 8 saptamani si/sau cu greutate mai mica de 1 kg. Produsul nu se administreaza la dihori cu varsta mai mica de 6 luni.
Nu administrati produsul la animalele bolnave (boli sistemice, febra) sau la cele aflate in convalescenta.
Nu administrati produsul la iepuri datorita riscului de aparitie al unor reactii adverse grave sau chiar al mortii.
Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti.
REACTII ADVERSE
Evitati supradozarea.

Pisici

Printre reactiile adverse foarte rare suspectate, se pot observa reactii pasagere ale pielii la locul aplicarii produsului (decolorare si caderea parului, prurit si eritem) si prurit general sau alopecie. Dupa utilizare s-au observat simptome neurologice reversibile (hiperestezie, depresie, alte semne neurologice), hipersalivatie sau varsaturi.
In cazul in care animalele se ling la locul administrarii, poate aparea hipersalivatie de scurta durata datorata in principal excipientilor.
Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.
SPECII TINTA

Pisici, dihori.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator