• ANTIPOUX VAN FORTE X 75 GR - Antiparazitare Externe (1)
ANTIPOUX VAN FORTE X 75 GR - Antiparazitare Externe (1)

ANTIPOUX VAN FORTE X 75 GR

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

INDICAŢII
Produsul ANTIPOUX-VAN FORTE are acţiune antiparazitară împotriva speciilor de purici (Ctenocephalides spp.) şi cǎpuşe (Ixodes spp., Rhipicephalus spp., Dermacentor spp.) care parazitează câinii şi pisicile.
Câinii şi pisicile se pudrează uşor în special în regiunea gâtului.
Pentru a se obţine efectul antiparazitar urmărit pudra trebuie să ajungă în contact cu epiderma animalului. De asemenea, se pudrează cuştile şi locurile de odihnă.
O aplicare corectă asigură protecţie animalului timp de 60 zile la câini și 30 zile la pisici.

CONTRAINDICAŢII
Produsul nu se administrează la câinii şi pisicile mai mici de 8 săptămâni. De asemnea a nu se administra la animalele aflate în convalescenţă, la cele cu afecţiuni sistemice, febră sau intoleranţă la fipronil. Administrarea în afara recomandărilor, poate produce apoplexie sau deces la iepurii tineri sau mici.

REACŢII ADVERSE
Reacţii adverse pot apare, rar, şi pot fi de tipul reacţiilor cutanate la locul aplicării (depigmentare, pierderea locală a părului, măncărimi, roşeaţă) sau generale. De asemenea mai pot apare salivare excesivă, semne nervoase reversibile (creşterea sensibilităţii la stimulare, depresie, etc), vomă, fenomene respiratorii.
Dacă animalul se linge, pentru o perioadă scurtă poate apare o salivaţie excesivă.
A nu se supradoza.

SPECII ŢINTĂ
Câini, pisici

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CĂILE ŞI MODUL DE ADMINISTRARE
Câinii şi pisicile se pudrează uşor în special în regiunea gâtului, doza fiind de 1 g pulbere / kg greutate corporală.
De asemenea, se pudrează cuştile sau locurile de odihnă.
O aplicare corectă asigură protecţie animalului timp de 60 zile la câini și 30zile la pisici.
Pentru a se obţine efectul antiparazitar urmărit pudra trebuie să ajungă în contact cu epiderma animalului. Pentru aceasta se face o cărare în blana din zona cefei pentru a descoperi pielea şi aici se aplică produsul.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ
Este foarte important ca produsul să fie aplicat într-o regiune în care animalul nu se poate linge pentru a nu ingera din medicament. Trebuie evitate îmbăierile pe o perioadă de două zile şi băile mai frecvente de o dată pe săptămână după tratamentul cu Antipoux-Van Forte. În infestaţia cu purici se deparazitează şi locurile frecventate de animal.

TIMP DE AŞTEPTARE
Nu este cazul.

PREZENTARE
Flacoane x 75 g pulbere.

PRECAUŢII DE DEPOZITARE
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Produsul se păstrează la loc uscat, întunecos, sub25°C.
A nu se utiliza după data expirării marcată pe etichetă.
Perioada de valabilitate după prima deschidere a flaconului: 30 zile.

ATENŢIONĂRI SPECIALE
Persoana care aplică Antipoux-Van Forte pe animal trebuie să evite contactul produsului cu gura, ochii şi pielea, deoarece acesta poate produce salivaţie, iritaţie cutanată sau oculară.
La animale, dozele toxice, pot produce hiperactivitate, hiperexcitabilitate, convulsii, atac de apoplexie, şi moarte. Funcţiile hepatică şi neurologică trebuie monitorizate în aceste cazuri.

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEŞEURILOR, DUPĂ CAZ.
Nu se cunosc efecte toxice asupra mediului. După golire ambalajele se vor depozita în recipiente de colectare.
Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deseu provenit din utilizarea unor astfel de produse, trebuie eliminate in conformitate cu cerintele locale.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu ANTIPOUX VAN FORTE X 75 GR

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Vanelli. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare externe-pisici marca Vanelli pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul ANTIPOUX VAN FORTE X 75 GR este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul ANTIPOUX VAN FORTE X 75 GR la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești ANTIPOUX VAN FORTE X 75 GR?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare externe-pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți ANTIPOUX VAN FORTE X 75 GR la prețul 11,08 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Vanelli pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produsVO-VAN-06ProducătorVanelliVârstaAdult, SeniorTalieMare, Medie, MicăGreutatea75 gVolum160 mlPrezentareFlacon

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review