• Duoflect CAT (>5 kg) and DOG (S), 2-10 kg Black Friday - Antiparazitare Externe (1)
Duoflect CAT (>5 kg) and DOG (S), 2-10 kg Black Friday - Antiparazitare Externe (1)

Duoflect CAT (>5 kg) and DOG (S), 2-10 kg

Ceva Sante

Descriere

Duoflect solutie spot-on pentru caini 2-10 kg si pisici >5 kg.

Indicatii

Tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici si/sau capuse.

Caini

Tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp.). Eficacitatea insecticida imediata impotriva infestatiilor noi cu purici adulti persista timp de 9 saptamani. Prevenirea multiplicarii puricilor prin inhibarea eclozionarii oualor de purici (activitate ovocida) si dezvoltarea de purici adulti din oua persista timp de 8 saptamani dupa aplicare.
Tratamentul si prevenirea infestatiilor cu capuse (Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus). Produsul are un efect acaricid imediat si persistent timp de 6 saptamani dupa aplicare.

Pisici

Tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici (Ctenocephalides spp.). Eficacitatea insecticida imediata impotriva infestatiilor noi cu purici adulti persista timp de 8 saptamani. Prevenirea multiplicarii puricilor prin inhibarea eclozionarii oualor de purici (activitate ovocida) si dezvoltarea de purici adulti din oua persista timp de 6 saptamani dupa aplicare.
Tratamentul si prevenirea infestatiilor cu capuse (Rhipicephalus turanicus). Produsul are un efect acaricid imediat si persistent timp de 5 saptamani dupa aplicare.Produsul poate fi utilizat in cadrul strategiei de tratament pentru controlul dermatitei alergice la purici (DAP) atunci cand a fost diagnosticata de un medic veterinar.

Contraindicatii

A nu se utiliza la iepuri deoarece pot aparea reactii adverse si chiar mortalitate.A nu se utiliza in cazuri de hipersensibilitate la substantele active sau la oricare dintre excipienti.A nu se utiliza in cazul animalelor bolnave (cum este cazul afectiunilor sistemice, febrei) sau in convalescenta.

Specii tinta

Caini 2-10 kgPisici >5 kg

Doze

Caini greutatea corporala de 2-10 kg si pisici cu greutatea corporala >5 kg.
O pipeta per animal corespunzator dozei minime recomandate de 12 mg/kg g.c. de fipronil si 6 mg/kg g.c. de (S)-metopren.
Tratamentul poate fi repetat la fiecare 6 saptamani la caini si la fiecare 5 saptamani la pisici, sau atunci cand este cazul pentru tipul si nivelul incarcaturii parazitare. In absenta studiilor corespunzatoare, tratamentul nu poate fi repetat la un interval mai mic de 2 saptamani.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator