• GLIFOTIM 100ML - Erbicide (1)
GLIFOTIM 100ML - Erbicide (1)

GLIFOTIM 100ML

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

Glifotim 360 SL este un erbicid total, sistemic postemergent si neselectiv ce combate un spectru larg de buruieni anuale si perene. Glifotim este un erbicid foliar, de unde translocat in radacini (rizomi) asigura distrugerea totala a buruienilor, inhiband producerea de catre plante a aminoacizilor aromatici.

In functie de specii si de conditiile climatice sunt necesare 4 pana la 14 zile ca buruienile sa fie distruse complet. Simptomele ce apar la buruieni dupa folosirea de Glifotim sunt: ofilirea, ingalbenirea, brunificarea si moartea completa. Erbicidul total Glifotim se aplica atunci cand masa foliara este suficient de dezvoltata.
Nu este recomandata aplicarea erbicidului Glifotim cand buruienile sunt afectate de stres (inghet, seceta), in aceste conditii translocarea fiind limitata. Nu aplicati Glifotim daca sunt conditii de ploaie in urmatoarele 6 ore.

Mod de aplicare:

Cultura/AplicatiaDoza (postemergent)
Vita de vie

3 l/ha - infestarea cu buruieni anuale in faza tanara;

(100 ml/ 6 litrii de apa, pentru 300 mp)

4 l/ha - infestare cu buruieni anuale si perene in volume reduse de apa (max 200 l/ha).

(100 ml/ 5 litrii de apa, pentru 250 mp)

Miristi3,0-4,0 l/ha (3 l/ha infestare cu buruieni anuale in faza tanara; 4 l/ha infestare cu buruieni anuale si perene)
Terasamente de cale ferata3,0-4,0 l/ha (3 l/ha infestare cu buruieni anuale in faza tanara; 4 l/ha infestare cu buruieni anuale si perene)
Terenuri fara destinatie agricola

3 l/ha infestare moderata cu buruieni anuale in faza tanara;

(100 ml/ 6 litrii de apa, pentru 300 mp)

4 l/ha infestare cu buruieni anuale si perene;

(100 ml/ 5 litrii de apa, pentru 250 mp)

5 l/ha infestare masiva cu buruieni anuale si perene.

(100 ml/ 4 litrii de apa, pentru 200 mp)

Pentru un hectar, cantitatea se va dizolva in maxim 200 litrii de apa.

 

Produs toxic pentru organismele acvatice, poate provoca reactii adverse pe termen lung asupra mediului acvatic.

Plantele sunt importante pentru toti cei care le ingrijesc, iar pentru a avea rezultatele pe care fiecare dintre noi ni le dorim trebuie sa depunem un efort considerabil si sa luam in calcul cele mai bune solutii fitosanitare.

Ingrijeste-ti culturile cu GLIFOTIM 100ML adecvat pentru culturile tale

Plantele au nevoie de o multime de atentie din partea noastra, mai ales cele pe care le cultivam in masa, pe terenuri agricole intinse, dar si cele cultivate pentru consumul familiei noastre.

Exista numerosi factori ce pot contribui in mod nefavorabil la felul in care plantele pe care le cultivam se dezvolta, iar daca ne confruntam cu anumite boli ale plantelor sau daunatori, putem alege produse fitosanitare specifice, cum este si GLIFOTIM 100ML.

GLIFOTIM 100ML te poate ajuta sa scapi in cel mai scurt timp de problemele care iti afecteaza cultura de plante, indiferent de marimea acesteia. In plus, GLIFOTIM 100ML are un efect garantat si este recunoscut pentru eficienta sa.

Inainte de a alege orice fel de produs fitosanitar, trebuie sa ai grija la ingredientele pe care acesta le contine, insa GLIFOTIM 100ML este sigur si eficient.

Alege GLIFOTIM 100ML din gama variata disponibila in erbicide de la PetMart

Cu ajutorul PetMart vei reusi sa gasesti rapid toate produsele fitosanitare de care ai nevoie din categoria erbicide. In acest fel, vei reusi sa ai plante sanatoase si sa te bucuri din plin de roadele culturii tale.

Poti alege si tu GLIFOTIM 100ML sau alte produse similare din gama variata de tratamente fitosanitare disponibile in categoria erbicide si vei scapa in cel mai scurt timp de neplacerile create.

Comanda si tu GLIFOTIM 100ML sau orice alt produs din cele disponibile pe site-ul nostru si rezolva in cel mai scurt timp problemele cu care te confrunti!

Cod intern produsAB-GSS-06ProducătorGlissandoGreutatea200 gVolum100 mlPrezentareFlacon

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator