• Equiverm Duo 7, ml - Farmacie Cai (1)
Equiverm Duo 7, ml - Farmacie Cai (1)

Equiverm Duo 7, ml

Bioveta

Descriere

Este o pasta cu gust de mere si scortisoara.

1 ml de pasta contine: 20 mg de ivermetina si 100 mg de praziquantel.
Doza recomandata este 1 ml de pasta la fiecare 100 kg g.v.

COMPOZITIE:

1 ml de produs contine:
Substante active:

Ivermectina 20 mg
Praziquantel 100 mg

Excipienti:

Hidroxianisol butilat (E320) 0,2 mg


REACTII ADVERSE:
Unii cai infestati sever cu Onchocera microfilariae au manifestat post-tratament edem si prurit, probabil din cauza distrugerii unui numar mare de microfilarii. Aceste simptome dispar in cateva zile si este necesar un tratamentul simptomatic. In caz de infestatii masive cu cestode pot apare semne ale unei colici usoare si trecatoare, fecale moi.
In cazuri rare au fost raportate dupa administrare, inflamatii ale buzelor, gurii si limbii, ceea ce a dus la simptome clinice variate, cum ar fi edem, hipersalivatie, eritem, afectiuni ale limbii si stomatita. Aceste reactii, care apar intr-o ora de la administrare si dispar in 24 – 48 de ore, sunt trecatoare. Daca apar reactii bucale mai severe, se recomanda administrarea unui tratament simptomatic.
Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.
SPECII TINTA: Cai
DOZAJ SI MOD DE ADMINISTRARE:
Administrare orala.
Doza recomandata este de 200 µg de ivermectina si 1 mg de praziquantel pe kg greutate corporala, ceea ce corespunde unei doze unice de 1 ml de pasta la 100 kg greutate corporala. Pentru a se asigura administrarea unei doze corecte, greutatea corporala a animalelor trebuie determinata cat mai precis posibil inainte de tratament. Aplicatorul are marcate diviziuni pentru administrare din 100 in 100 de kg greutate corporala. Aplicatorul trebuie ajustat la doza calculata prin fixarea inelului la pozitia corespunzatoare de pe piston.
TIMP DE ASTEPTARE: Carne: 30 zile.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator