• TOP SPOT STRONGER FOR Horse 650 mg, 25 ml, 1 flacon - Farmacie Cai (1)
TOP SPOT STRONGER FOR Horse 650 mg, 25 ml, 1 flacon - Farmacie Cai (1)

TOP SPOT STRONGER FOR Horse 650 mg, 25 ml, 1 flacon

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

TOP SPOT ON STRONGER FOR Horse 650 mg, 25 ml este o solutie ectoparazitare pentru cai.

DESCRIERE: Solutie ectoparazitare pentru cai Substanta activa: permetrina. Solutie pentru aplicare pe piele – spot on. Pentru profilaxia si tratamentul ectoparazitozelor la cai - capuse, tantari, tauni. Ambalaj elegant cu aplicator direct pe pielea animalelor - impiedica contactul cu mainile. O singura doza asigura protectie imotriva insecte zburatoare pana la 14 zile si capuse pana la 4 saptamani.

COMPOZITIA: 1 ml solutie contine: Substanta activa – Permetrina 650 mg Substante auxiliare – Butylparabenum 1 mg, Butylhydroxyanisolum 0,2 mg, Butylhydroxytoluenum 0,1 mg, Diethylenglycoli monoethylicum aetherum 125 mg, Propylenglycolum lauricum ad 1 ml.

FORMA MEDICAMENTOASA: Solutie pentru aplicare pe piele.

MODUL DE ACTIUNE: Mecanismul eficientei permethrinei (face parte din grupa de piretroide sintetice) se bazeaza pe influentarea canalelor ionice ale tesuturilor nervoase ale parazitilor. Perturbarea transportului ionilor Na+ si K+ in membranele neuronilor cauzeaza depolarizare si cresterea eliberarii de neurotransmitatori si formarea blocului neuromuscular la ectoparaziti. Actioneaza ca adulticid impotriva ectoparazitilor. Este un agent ectoparazitar cu o foarte buna eficienta. Vehiculumul asigura preparatului un efect de aditiv. Permetrina nu este toxica pentru mamifere, cu exceptia pisicilor si pasarilor, dar este toxica pentru pesti, albine si reptile. Preparatul se administreaza pe piele, cu scopul de a obtine in principal un efect local. Preparatul contine o combinatie complexa de excipienti, care formeaza un sistem ce permite absorbtia substantei active in straturile superioare ale pielii (stratum corneum, stratul superior ale epidermei) unde formeaza un focar aditiv. Ulterior, preparatul se elibereaza in timp din focar in imprejurul locului de aplicare. O doza recomandata de preparat TOP SPOT ON STRONGER asigura protectie impotriva insectelor zburatoare timp de pana la 14 zile si impotriva capuselor timp de pana la 4 saptamani.

INDICATII: Intrebuintare terapeutica si preventiva la cai, impotriva ectoparazitilor (capuse, tantari, tauni).

CONTRAINDICATII: A nu se intrebuinta la pisici, preparatul este toxic pentru pisici! A nu se intrebuinta la manjii cu varsta sub 3 saptamani.

EFECTE SECUNDARE: La locul de aplicare se pot observa iritatii temporare ale pielii. Daca acest lucru se intampla, spalati regiunea cu apa. INTERACTIUNI Nu se cunosc.

MODUL DE APLICARE: Inainte de aplicare, parul trebuie periat deoparte, iar solutia se aplica direct pe piele, prin folosirea pipetei. Daca animale sunt uzi sau sunt samponati, tratamentul trebuie repetat.

DOZARE: Cabaline: continutul unui aplicator (25 ml) este suficient pentru un cal de aproximativ 500 kg. Preparatul trebuie aplicat in mai multe puncte separate in regiunea coamei si a gatului, in cantitate de 2 – 3 ml/spot.

POSOLOGIE: Inainte de aplicare, parul trebuie indepartat la o parte, apoi se aplica direct solutia pe piele, prin utilizarea pipetei. Preparatul nu trebuie frecat pe piele. Daca cainii sunt uzi sau sunt samponati, tratamentul trebuie repetat. Intervalul dintre tratamentele individuale trebuie sa fie de cel putin 7 zile.

ATENTIONARE SPECIALA: Nu fumati, mancati sau beti in timpul aplicarii preparatului. Preveniti contactul continutului pipetei cu mucoasa animalului si cu a personei care aplica preparatul. Protejati ochii de contactul cu preparatul. Spalati-va pe maini cu apa si sapun dupa fiecare aplicare. In cazul utilizarii intensive a preparatului, este necesara folosirea manusilor de neopren cu o grosime de cel putin 3 mm (de exemplu la canise sau la adaposturi de animale). Dupa aplicare, se va evita contactul cu animalele pentru o perioada de 12 – 24 ore, in special nu este recomandat sa ne culcam langa animalele tratate; de asemenea, expunerea lor directa la razele de soare trebuie evitata. A se evita timp de 24 de ore contactul copiilor cu animalul tratat. Animalele nu vor fi imbaiate timp de 12 ore dupa tratament. Samponarea poate reduce efectul de protectie al preparatului. Periile care s-au folosit la cainii tratati cu 48 de ore inainte, nu se vor folosi la pisici, pentru a evita contactul acestora cu substanta toxica provenita de la caini. Daca asfel de perii se folosesc la pisici, si apar semne de intoxicatie, trebuie sa ne adresam medicului veterinar. Avand in vedere faptul ca locul unde animalele sunt tinute pentru deparazitare, este considerat ca fiind infestat cu pureci si capuse, trebuie folosit un insecticid corespunzator. Preparatul este toxic pentru pisici, pesti, reptile si albine.

TIMP DE ASTEPTARE: Nu este destinat pentru hrana animalelor. Nu utilizati niciodata la caii a caror carne este destinata consumului uman.

VALIBILITATE: 24 luni.

PREZENTARE: 1 x 25 ml (Horse).

PASTRARE: Depozitati intr-un mediu uscat la temperatura de sub 25ºC. Protejati fata de lumina!

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu TOP SPOT STRONGER FOR Horse 650 mg, 25 ml, 1 flacon

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la . PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie cai marca pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul TOP SPOT STRONGER FOR Horse 650 mg, 25 ml, 1 flacon este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul TOP SPOT STRONGER FOR Horse 650 mg, 25 ml, 1 flacon la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești TOP SPOT STRONGER FOR Horse 650 mg, 25 ml, 1 flacon?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie cai de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți TOP SPOT STRONGER FOR Horse 650 mg, 25 ml, 1 flacon la prețul 59,33 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produsVO-FIP-5506

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review