• Anka-Floxacin 10% 1 L - Farmacie Pasari-Ferma (1)
Anka-Floxacin 10% 1 L - Farmacie Pasari-Ferma (1)

Anka-Floxacin 10% 1 L

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

Anka-Floxacin 10% 1 L - Soluţie orală pentru pui şi curcani, bactericid antimicrobian sintetic cu spectru larg de acţiune împotriva unei game largi de bacterii gram- negative şi gram-pozitive cât şi împotriva micoplasmelor.

Compoziţia:
Substanţă activă: Enrofloxacin    100 mg.

Indicaţii:
Enrofloxacin este un bactericid antimicrobian sintetic cu spectru larg de acţiune împotriva unei game largi de bacterii gram- negative şi gram-pozitive cât şi împotriva micoplasmelor. Este eficientă împotriva bolilor tractului respirator şi digestiv de origine bacteriană sau micoplasmatică la pui şi curcani (ex.: pasteureloza, micoplasma, colibaciloza şi salmoneloza), cazuri în care examenele clinice, testele de sensibilitate, indică Enrofloxacinul ca cel mai indicat medicament.

Specii ţintă:
Pui şi curcani.

Reacţii adverse:
Nu există.

Contraindicaţii:

  • Nu este permisă utilizarea la păsările ouătoare care produc ouă pentru consum uman.
  • ANKA-FLOXACIN 10% soluţie orală nu trebuie utilizată pentru profilaxie.


Posologie pentru fiecare specie, căi de administrare şi mod de administrare:
Administrare orală prin apa de băut. Această soluţie poate fi pusă direct în adaptoare sau rezervoarele de apă.

Dozare: 50 ml de ANKA-FLOXACIN 10% per 100 litri apă sau 10mg de ingredient activ/kg greutate corporală vie/zi. Tratamentul trebuie continuat timp de 3 zile. Pentru tratarea salmonelozei tratamentul poate fi extins până la 5 zile. Apa medicamentată va fi singura sursă pe toată perioada tratamentului. Nu se va folosi altă sursă de apă.

Recomandări privind administrarea corectă:
Înainte de utilizare, rezervoarele de apă trebuie golite şi curăţate şi reumplute cu apă curată înainte de a adăuga soluţia ANKA-FLOXACIN 10%. Mixtura obţinută trebuie agitată foarte bine.

Timp de aşteptare:

În perioada tratamentului păsările nu pot fi sacrificate pentru consum uman. Puii nu pot fi sacrificaţi pentru consum uman până la 3 zile după ultimul tratament. Curcanii nu pot fi sacrificaţi pentru consum uman pănâ la 3 zile după ultimul tratament.


Precauţii speciale pentru depozitare:
Acest produs medicinal veterinar nu necesită condiţii speciale de depozitare.

Atenţionare specială:
Înainte de utilizare, rezervoarele de apă trebuie inspectate la intervale de timp regulate pentru a constata prezenta prafului, formării de alge şi sedimente. La manipularea produsului medicinal veterinar trebuie purtate mănuşi. A se spăla imediat orice strop de pe piele şi ochi. Spălaţi-vă pe mâini imediat după utilizare. A nu se mânca, bea sau fuma în timpul utilizării acestui produs.

Valabilitate:
Perioada de valabilitate după prima deschidere a ambalajului primar: 3 luni, Perioada de valabilitate după diluare: 24 ore.

Precauţii speciale pentru eliminarea produsului neutilizat sau a deşeurilor, după caz:
Orice produs medicinal veterinar  neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate în conformitate cu cerinţele locale.

  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
  • Numai pentru uz veterinar!
  • Se eliberează pe bază de prescripţie medicală!

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Anka-Floxacin 10% 1 L

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Karizoo. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari-ferma marca Karizoo pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Anka-Floxacin 10% 1 L este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Anka-Floxacin 10% 1 L la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Anka-Floxacin 10% 1 L?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari-ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Anka-Floxacin 10% 1 L la prețul 124,62 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Karizoo pentru animale de ferma de la Pet Mart!

RețetăDaCod intern produsMM-KAR-1156Cod Bare6422966111082ProducătorKarizooDată Expirare31 oct. 2021

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator