• Anka-Floxacin 10% 50 ml - Farmacie Pasari-Ferma (1)
Anka-Floxacin 10% 50 ml - Farmacie Pasari-Ferma (1)

Anka-Floxacin 10% 50 ml

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

Anka-Floxacin 10% 50 ml - Soluţie orală pentru pui şi curcani cu spectru larg de acţiune împotriva unei gam e largi de bacterii gram - negative şi  gram - pozitive cât şi împotriva micoplasmelor.

 • Compoziţia:  Substanţă activă: - Enrofloxacin 100 mg.
 • Specii ţintă: Pui şi curcani.


Indicaţii:
Enrofloxacin este un bactericid antimicrobian sintetic cu spectru larg de acţiune împotriva unei gam e largi de bacterii gram - negative şi  gram - pozitive cât şi împotriva micoplasmelor. Este eficientă împotriva bolilor tractului respirator şi digestiv de origine bacteri ană sau  micoplasmatică la pui şi curcani (ex.: paste ureloza, micoplasma, coli baciloza şi salmoneloza), cazuri în care examenele clinice, testele de  sensibilitate, indică Enrofloxacinul ca cel mai indicat medicament.

Contraindicaţii:

 • Nu este permisă utilizarea la păsările ouătoare  care produc ouă pentru consum uman.
 • ANKA - FLOXACIN 10% soluţie orală nu trebuie utilizată pentru profilaxie.


Posologie pentru fiecare specie, căi de administrare şi mod de administrare: Administrare orală prin apa de băut. Această soluţie poate fi pusă  direct în adaptoare sau rezervoarele de apă.

Dozare:

 • 50 ml de  ANKA - FLOXACIN 10% per 100 litri apă sau 10mg de ingredient activ/kg greutate corporală vie/zi.
 • Tratamentul trebuie  continuat timp de 3 zile.
 • Pentru tratarea salmonelozei tratamentul poate fi ext ins până la 5 zile.
 • Apa medicamentată va fi singura sursă pe  toată perioada tratamentului.
 • Nu se va folosi altă sursă de apă.


Recomandări privind administrarea corectă: Înainte de utilizare, rezervoarele de apă tre buie golite şi curăţate şi reumplute cu apă curată înainte de a adăuga soluţia  ANKA - FLOXACIN  10%. Mixtura obţinută trebuie agitată foarte bine.

Timp de aşteptare: În perioada tratamentului păsările nu pot fi sacrificate pentru consum uman. Puii nu pot fi sacrificaţi pentru consum uman până la 3 zile  după ultimul tratament. Curcanii nu pot fi sacrificaţi pentru consum uman pănâ la 3 zile după ultimul tratament.

Precauţii speciale pentru depozitare: Acest produs medicinal veterinar nu necesită condiţii sp eciale de depozitare.

Atenţionare specială: Înainte de utilizare, rezervoarele de apă trebuie inspectate la intervale de timp regulate pentru a constata prezenta prafului, formării de alge  şi sedimente. La manipularea produsului medicinal veterinar trebui e purtate mănuşi. A se spăla imediat orice strop de pe piele şi ochi.  Spălaţi - vă pe mâini imediat după utilizare. A nu se mânca, bea sau fuma în timpul utilizării acestui produs.  

Valabilitate:

 • Perioada de valabilitate după prima deschidere a ambalajului  primar: 3 luni.
 • Perioada de valabilitate după diluare: 24 ore.


Precauţii speciale pentru eliminarea produsului neutilizat sau a deşeurilor, după caz: Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse tre buie eliminate în conformitate cu  cerinţele locale.

Alte informaţii:

 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
 • Numai pentru uz veterinar!
 • Se eliberează pe bază de prescripţie medicală!

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Anka-Floxacin 10% 50 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Karizoo. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari-ferma marca Karizoo pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Anka-Floxacin 10% 50 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Anka-Floxacin 10% 50 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Anka-Floxacin 10% 50 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari-ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Anka-Floxacin 10% 50 ml la prețul 12,15 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Karizoo pentru animale de ferma de la Pet Mart!

RețetăDaCod intern produsMM-DIV-1115Cod Bare6422966111103ProducătorKarizooDată Expirare31 iul. 2021

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review