• AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate - Farmacie Pasari-Ferma (1)
AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate - Farmacie Pasari-Ferma (1)

AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate - Antimicrobian cu spectru larg pentru combaterea micoplasmozei aviare (boala respiratorie cronică), în salmoneloză, colibaciloză, infecţii secundare microbiene, etc.

COMPOZIŢIE - Un comprimat de 100 mg conţine:

  • Substanţe active: Tilosin tartrat 6,4 mg; Eritromicină tiocianat 1,6 mg; Neomicină sulfat 10,0 mg.
  • Excipienţi: - substrat vitamino-mineral: Vitamina A 96 U.I.; Vitamina D3 32 U.I.; Vitamina E 0,08 mg; Vitamina K3 0,0160 mg; Vitamina B1 0,0160 mg; Acid D-pantotenic 0,0480 mg; Biotină 0,00128 mg; Vitamina C 0,1600 mg; Sulfat de Magneziu 0,0480 mg; Sulfat de Zinc 0,0014 mg; Metionină 0,128 mg; - lactoză, amidon, PVP K30, CMC, aerosil, talc, avicel, stearat de magneziu ad 100 mg.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

  • Avianprotect ten este o formulă medicamentoasă elaborată pentru a fi folosită în controlul unor boli transmisibile la păsări, bazându-se pe combinaţia a 3 antibiotice, având un spectru larg antibacterian, dar şi efect cid asupra micoplasmelor şi a unor spirochete.
  • Datorită asocierii celor trei antibiotice, medicamentul este foarte eficace în infecţiile produse de germenii Gram-negativi (Salmonella sp., E. coli , Klebsiella sp., Pseudomonas sp., etc) şi Gram-pozitivi (Streptococcus sp. şi Staphylococcus sp. etc.) rezistenţi la alte antibiotice.
  • Tilosin-tartratul este un antibiotic din grupa macrolidelor. Are acţiune germicidă remarcabilă asupra micoplasmelor dar şi asupra germenilor Gram-pozitivi, a unor germeni Gramnegativi şi a spirochetelor.
  • Eritromicina tiocianat este un antibiotic cu acţiune bacteriostatică. Datorită caracterului liposolubil, traverseaza pereţii celulari cu structură lipidică inactivând micoplasmele. Acţionează şi asupra germenilor Gram-pozitivi şi a germenilor Gram-negativi cât şi împotriva spirochetelor şi rickettsiilor.
  • Neomicina acţionează predilect la nivelul intestinului, în special pe germeni Gram-negativi. Asocierea cu complexul polivitaminic creşte rezistenţa organismului la diferite infecţii bacteriene sau cu micoplasme şi contribuie la o conversie mai bună a furajelor.

SPECII ŢINTĂ: Păsări (găină, curcă, porumbel)

INDICAŢII: Combaterea micoplasmozei aviare (boala respiratorie cronică), în salmoneloză, colibaciloză, infecţii secundare microbiene, etc

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt.

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul se administrează individual la păsări în următoarele doze:

  • încă din prima săptămână de viaţă: 1/4 comprimat/pui şi a treia săptămână de viaţă: 1/2 comprimat/pui/zi, timp de 3 zile consecutiv.
  • la păsările adulte: 1 comprimat /kg greutate corporală/zi, timp de 3 zile consecutiv. Funcţie de natura bolii produsul se poate administra în aceleaşi doze, timp de 5-7 zile consecutiv.

ATENŢIONĂRI: Nu se administrează împreună cu alte antibiotice.

TIMP DE AŞTEPTARE: Carne şi organe: 28 zile de la ultimul tratament; ouă: 7 zile de la ultimul tratament.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari-ferma marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari-ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți AVIANPROTECT TEN 100 Comprimate la prețul 9,92 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru pasari de la Pet Mart!

Cod intern produsRV-ROM-365Cod Bare6420213276056ProducătorRomvac

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review
recent 2 ani.

pret foarte bun

foarte bun!IL RECOMAND CRESCATORIILOR DE PUI. L-am folosit cu rezultate exceptionale la pui de gaina,curca,bibilica,rata,gasca.