• DOXYVIT 100 1 PLIC x 10 gr. - Farmacie Pasari-Ferma (1)
DOXYVIT 100 1 PLIC x 10 gr. - Farmacie Pasari-Ferma (1)

DOXYVIT 100 1 PLIC x 10 gr.

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

Indicatii:
Infectii respiratorii, digestive, sistemice
Descriere:

DESCRIERE:

DOXYVIT este un produs care contine un antibiotic cu spectru larg, doxiciclina si acid ascorbic (vitamina C), fiind recomandat pentru prevenire a si combaterea infectiilor cauzate de microorganisme sensibile la doxiciclina, la pasari si porci. Doxiciclina, derivat semisintetic al tetraciclinei, ofera avantaje majore comparativ cu vechile tetracicline printr-o activitate antibacteriana superioara, o absorbtie si o penetrare tisulara mult mai buna. Acidul ascorbic este un agent important antistress, crescand considerabil apararea organismului impotriva bolilor bacteriene si virale si deasemenea mareste eficacitatea antibacteriana a doxiciclinei.

INDICATII:

Pasari (gaini, curcani, gaste). Boli respiratorii cronice (Mycoplasma gallisepticum), aerosaculite, infectii sinoviale (Mycoplasma synoviae), holera aviara (Pasteurella multocida), coriza infectioasa (Haemophillus paragallinarum), colibaciloza (E.coli), sinuzita curcilor (Bordetella avium), enterita necrotica (Clostridium perfringens), clamidioza (Chlamidia psittad); prevenirea conditiilor de stress (vaccinari, lotizari, transport).

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu DOXYVIT 100 1 PLIC x 10 gr.

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ceva Sante. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari-ferma marca Ceva Sante pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul DOXYVIT 100 1 PLIC x 10 gr. este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul DOXYVIT 100 1 PLIC x 10 gr. la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești DOXYVIT 100 1 PLIC x 10 gr.?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari-ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți DOXYVIT 100 1 PLIC x 10 gr. la prețul 6,50 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ceva Sante pentru animale de ferma de la Pet Mart!

RețetăDaCod intern produsVO-CEV-02ProducătorCeva SanteVârstaAdult, SeniorTalieMare, Medie, MicăGreutatea10 gPrezentarePlic

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator