• Royal Canin Maine Coon, 1 plic X 85 g - PROMOTII ROYAL CANIN (1)
Royal Canin Maine Coon, 1 plic X 85 g - PROMOTII ROYAL CANIN (1)

Royal Canin Maine Coon, 1 plic X 85 g

Royal Canin

Descriere

Maine Coon - un uriaș blând - cu statura sa impresionată, mușchii supli și blana deasă și moale, are cerințe speciale. Mâncarea umedă Royal Canin Breed Maine Coon ajută la menținerea sănătății oaselor și articulațiilor și, datorită formulei sale speciale cu un nivel ridicat de energie, ajută la menținerea sănătății pielii și frumuseții blănii.Cea mai mare dintre pisicile de rasă, care pare a cânta atunci când miaună, nu se compară cu nici o altă pisică. În spatele aspectului ei ”sălbatic”, se ascunde un gigant blând care are nevoie de o hrană foarte specială.
Datorită mărimii, greutății și puterii, alimentația pisicilor Maine Coon trebuie să ia în considerare sănătatea articulațiilor. Totodată este nevoie de un nivel ridicat de energie și o atenție specială pentru blana deosebit de frumoasă.
Hrana umedă Royal Canin Breed Maine Coon e perfect ajustată cerințelor pisicilor Maine Coon de peste 12 luni deoarece conține o combinație unică de crustacee (bogate în glucozamină) și uleiuri și protejează astfel articulațiile, întărind și oasele în același timp. Zincul și vitaminele sprijină funcția de barieră a pielii și scot la iveală întreaga frumusețe și culoare a blănii.
Descriere pe scurt a mâncării Royal Canin Breed Maine Coon:
Hrană umedă pentru pisici Maine Coon peste 12 luniSpecial concepută pentru această rasă mare de pisiciÎntărește oasele și articulațiile: combinația de crustacee și uleiuri furnizează glucozamină, EPA și DHANivel concentrat de energie: profil nutrițional ajustat optim pentru această pisică mare și greaPentru piele sănătoasă și blană frumoasă: zincul și vitaminele întăresc funcția de barieră a pielii și mențin blana frumoasă și moaleFeline Breed Nutrition – progres semnificativ: în producția de hrană, Royal Canin ia în considerare toți parametrii care diferențiază o pisică de alta: vârsta, stilul de viață, sensivități speciale etc. Acum 10 ani, Royal Canin a adus o nouă dimensiune viziunii performanței de top: o linie de produse exclusiv pentru rasele pure de pisici. Nutriția raselor feline este singura linie de produse speciale pentru o anumită rasă de pisici.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator