• Royal Canin Sensory Multipack, hrana umeda pisica (in sos), 12x85 g - Hrana umeda Pisici (1)
Royal Canin Sensory Multipack, hrana umeda pisica (in sos), 12x85 g - Hrana umeda Pisici (1)

Royal Canin Sensory Multipack, hrana umeda pisica (in sos), 12x85 g

Royal Canin

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

STIMULI PENTRU SIMȚURILE OLFACTIVE, TACTILE ȘI GUSTATIVE

Starea de bine a pisicilor este amplificată de variațiile senzoriale oferite de hrană. ROYAL CANIN ® SENSORY stimulează simțurile pisicilor și le îmbogățește experiența de hrănire.

PREFERAT IN MOD INSTINCTIV

Rețete create special pentru a întruni condițiile unui profil macro-nutrițional optim, ce este preferat instinctiv de pisicile adulte.

APARAT URINAR SĂNĂTOS

Rețete formulate special pentru a susține sănătatea aparatului urinar.

Ambalajul mixt conţine toate cele trei sortimente de hrană din gama ROYAL CANIN® Sensory cu rol de stimulare a simţurilor.  Fiecare formulă nutriţională conţine bucăţi asemănătoare fâşiilor de carne în sos, iar această formă de prezentare atotcuprinzătoare îi oferă pisicii dumneavoastră o experienţă de hrănire bogată, variată şi completă din punct de vedere nutriţional, pentru o palatabilitate optimă la fiecare masă.
Reţeta ROYAL CANIN® Sensory Smell este special concepută cu ajutorul unui profil aromatic atractiv ce stimulează simţul olfactiv puternic al pisicii. ROYAL CANIN® Sensory Taste este formulată cu o savoare specifică ce stimulează simţul gustativ distinct al pisicii. Formula nutriţională ROYAL CANIN® Sensory Feel este creată cu ajutorul unor texturi unice care stimulează simţul tactil al pisicii dumneavoastră la nivelul cavităţii bucale.
Fiecare dintre aceste formule nutriţionale este creată pentru a se potrivi profilului macro-nutriţional preferat instinctiv de către pisicile adulte. Reţetele ROYAL CANIN® Sensory conţin de asemenea un mix de nutrienţi care susţin sănătatea aparatului urinar al pisicii dumneavoastră adulte. Hrănirea mixtă, cu hrană uscată şi umedă, îi oferă pisicii dumneavoastră diversitate de texturi ce contribuie suplimentar la stimularea apetitului acesteia. Respectaţi cantitatea zilnică recomandată pentru a asigura pisicii porţia optimă de hrană.

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review