• CALYPSO fiola x 1,8ml - Insecticide Plante (1)
CALYPSO fiola x 1,8ml - Insecticide Plante (1)

CALYPSO fiola x 1,8ml

PetMart

Descriere

CALYPSO 480 SC este un insecticid cu remarcabile propietăţi sistemice în plante, care acţionează asupra insectelor dăunătoare prin contact şi ingestie. Are o eficacitate excepţională şi spectru larg de activitate atât împotriva insectelor care înţeapă şi sug sucul celular cât şi asupra acelora care rod părţile aeriene ale plantei.
Activitatea insecticidului CALYPSO 480 SC asupra insectelor nu este influenţată de temperaturile existente în momentul efectuării tratamentului sau de precipităţile căzute ulterior acestuia.

La cartof: Se efectuează unu sau cel mult două tratamente împotriva gândacului din Colorado şi a afidelor. Cultura este protejată pe o perioadă de 25-30 de zile de la efectuarea stropirii.
La cartof pentru sămânţă: Se efectuează un singur tratament împotriva gândacului din Colorado şi a afidelor.
La pomi fructiferi (măr, prun, cireş): Tratamentele se efectuează la avertizare, în funcţie de ciclul biologic al fiecărei insecte. Datorită faptului că insecticidul CALYPSO 480 SC prezintă o selectivitate excepţională faţă de insectele utile el poate fi utilizat chiar şi la înflorire, fără a distruge insectele polenizatoare cum sunt albinele sau bondarii.

CALYPSO 480 SC face posibilă realizarea unei combateri eficiente şi împotriva altor dăunători importanţi la Viţa de vie, rapiţă faţă de care are o eficacitate biologică foarte ridicată, simultan cu protecţia de lungă durată a culturii.

Cultura
Dăunătorul
Doza
Volumul de apă şi suprafaţa tratată cu 10ml
Cartof consum şi sămânţă
Gândacul din Colorado (Leptinotarsa decemlineata)
Afide (Aphydae spp.)
0,08 l/ha

50 l apă/1250 mp
Măr
Insecte minatoare, afide (Aphis spp.)
Viermele merelor (Cydia pomonella)
Viespea neagră a prunelor (Hoplocampa minuta)
0,02%
50 l apă
Prun
Viermele prunelor (Grapholita funebrana) Păduchele cenuşiu (Hyalopterus pruni)
Viespele prunului (Haplocampa spp.)
Viespea seminţelor de prun (Eurythoma schreineri)
0,02%
50 l apă
Cireş
Musca cireşelor (Rhangoletis cerasi)
0,2 l/ha
50 l apă
Arbori
Omida păroasă a dudului (Hyphantria cunea),
Fluturele cu abdomen auriu (Euproctis chrysorrhoea)
0,02%
50 l apă
Viţa de vie
Molia viţei de vie (Lobesia botrana)-eudemisul
0,1 l/ha
100 l apă/1000 mp
Grâu
Ploşniţe (Eurygaster sp.)
0,1 l p.c./ha

Grâu, orz, ovăz
Gândacul bălos (Lema melanopa)
80 ml/ha

Rapiţă
Gândacul lucios (Meligesthes aneus)
0,1 l/ha

Plantele sunt importante pentru toti cei care le ingrijesc, iar pentru a avea rezultatele pe care fiecare dintre noi ni le dorim trebuie sa depunem un efort considerabil si sa luam in calcul cele mai bune solutii fitosanitare.

Ingrijeste-ti culturile cu CALYPSO fiola x 1,8ml adecvat pentru culturile tale

Plantele au nevoie de o multime de atentie din partea noastra, mai ales cele pe care le cultivam in masa, pe terenuri agricole intinse, dar si cele cultivate pentru consumul familiei noastre.

Exista numerosi factori ce pot contribui in mod nefavorabil la felul in care plantele pe care le cultivam se dezvolta, iar daca ne confruntam cu anumite boli ale plantelor sau daunatori, putem alege produse fitosanitare specifice, cum este si CALYPSO fiola x 1,8ml.

CALYPSO fiola x 1,8ml te poate ajuta sa scapi in cel mai scurt timp de problemele care iti afecteaza cultura de plante, indiferent de marimea acesteia. In plus, CALYPSO fiola x 1,8ml are un efect garantat si este recunoscut pentru eficienta sa.

Inainte de a alege orice fel de produs fitosanitar, trebuie sa ai grija la ingredientele pe care acesta le contine, insa CALYPSO fiola x 1,8ml este sigur si eficient.

Alege CALYPSO fiola x 1,8ml din gama variata disponibila in insecticide plante de la PetMart

Cu ajutorul PetMart vei reusi sa gasesti rapid toate produsele fitosanitare de care ai nevoie din categoria insecticide plante. In acest fel, vei reusi sa ai plante sanatoase si sa te bucuri din plin de roadele culturii tale.

Poti alege si tu CALYPSO fiola x 1,8ml sau alte produse similare din gama variata de tratamente fitosanitare disponibile in categoria insecticide plante si vei scapa in cel mai scurt timp de neplacerile create.

Comanda si tu CALYPSO fiola x 1,8ml sau orice alt produs din cele disponibile pe site-ul nostru si rezolva in cel mai scurt timp problemele cu care te confrunti!

Cod intern produsVO-BAY-03ProducătorBayerGreutatea200 gVolum1 mlPrezentareFiolă

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator