• Complex Polivitaminic buvabil Romvac-3 50 ml - Farmacie Bovine (1)
Complex Polivitaminic buvabil Romvac-3 50 ml - Farmacie Bovine (1)

Complex Polivitaminic buvabil Romvac-3 50 ml

PetMart

Descriere

Complex Polivitaminic buvabil Romvac-3 50 ml - Supliment nutritiv ce acţionează ca biostimulator şi ca antistres la cabaline, bovine, ovine, caprine, porcine şi păsări.

COMPOZIŢIE

 • Substanţe active: Vitamina A 15.000.000 U.I.; Vitamina D3 5.000.000 U.I.; Vitamina E12.500 mg; Vitamina K3 2.500 mg; Vitamina B1 2.500 mg; Acid D-pantotenic 7.500 mg;Vitamina C 25.000 mg; Biotină 200 mg; Metionină 20.000 mg; Mg 7.500 mg; Zn1.000 mg.
 • Excipienţi (lactoză, acid benzoic, apă distilată) ad 1000 ml.

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

 • Produsul este un suplimentul nutritiv ce acţionează ca biostimulator şi ca antistres, mărindrezistenţa epiteliilor şi membranelor celulare la atacul microorganismelor patogene,stimulează funcţia de reproducere, creşterea şi dezvoltarea sistemului osos, metabolismullipidic şi glucidic.
 • Vitamina A are acţiune complexă fiind factor de protecţie a cutisului,măreşte rezistenţa organismului, stimulează creşterea, ouatul şi este utilă în bolileinfecţioase şi parazitare, care au în general o evoluţie benignă sub influenţa ei.
 • Vitamina E are un rol deosebit în metabolismul lipidicşi în îmbunătăţirea prolificităţii, protejândîn acelaşi timp vitamina A din produs.
 • Vitamina D3 ia parte la reglarea echilibruluicalciu-fosfor şi catalizează formareacomplexului calciu-fosfor în procesul deosificare. Intervine în metabolismul glucidicdeterminând o creştere a glicogenuluihepatic şi muscular. Lipsa ei face caabsorbţia intestinală de calciu şi fosforsă fie deficitară.
 • Vitamina K3 joacă un rolimportant în sinteza protrombinei hepaticeşi în procesul de coagulare, avândastfel un puternic efect antihemoragic;acţionează asupra endoteliilor capilare şiasupra fibrinogenului.
 • Vitamina B1 intervineîn metabolismul glucidelor, proteinelorşi nucleoproteinelor, activează fermenţiipancreatici şi favorizează digestia şiabsorbţia principiilor alimentare prin mărirea tonusului musculaturii netede intestinale.
 • Vitamina C - oxido-reducătoare tisularăare acţiune antitoxică, cu rol în metabolismul glucidelor, proteinelor, scade permeabilitateavaselor capilare, asigură rezistenţa organismului acţionând ca un desensibilizant.

SPECII ŢINTĂ: Cabaline, bovine, ovine, caprine, porcine şi păsări (găini, curci, bibilici, prepeliţe, fazani,păuni, gâşte, raţe inclusiv porumbei).

INDICAŢII:

 • In carenţe vitaminice, tulburări de mineralizare şi creştere, anorexie, stres şi polinevrite.
 • Acţionează ca: imunostimulator, detoxifiant hepatic, biostimulator, regenerator tisular îneczeme, limfangite şi distrofii organice sau osteoarticulare.

CONTRAINDICAŢII: Nu sunt

REACŢII ADVERSE: Nu s-au constatat

MOD DE ADMINISTRARE

Se încorporează în apa de băut astfel:

 • 1 ml Complex polivitaminic buvabil pentru 10 kg greutate corporală la cabaline, bovine,ovine, caprine şi porcine;
 • 1 ml Complex polivitaminic buvabil pentru 1 litru apă de băut la păsări (găini, curci,bibilici, prepeliţe, fazani, păuni, gâşte, raţe inclusiv porumbei);
 • 2 ml Complex polivitaminic buvabil per os, indiferent de greutate la purceii sugari.Durata administrării este de 3-5 zile.

Apa in care se pune Complexul Polivitaminic Buvabiltrebuie consumată la un singur tain.

La animalele care refuză apa, produsul se recomandăa fi administrat ca atare, cu ajutorul unei seringi fără ac, pe la comisura gurii.

ATENŢIONĂRI: Se va estima corect greutatea animalelor şi consumul de apă la un tain, în care se vaamesteca doza necesară pentru ca toate animalele să beneficieze de supliment.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Complex Polivitaminic buvabil Romvac-3 50 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Romvac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca Romvac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Complex Polivitaminic buvabil Romvac-3 50 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Complex Polivitaminic buvabil Romvac-3 50 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Complex Polivitaminic buvabil Romvac-3 50 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Complex Polivitaminic buvabil Romvac-3 50 ml la prețul 9,92 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Romvac pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Cod intern produsRV-ROM-334Cod Bare6420213165299ProducătorRomvac

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator