• Ivermectina Pasteur FP 20 cpr - Antiparazitare Interne (1)
Ivermectina Pasteur FP 20 cpr - Antiparazitare Interne (1)

Ivermectina Pasteur FP 20 cpr

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

Substante active: Ivermectina
Comprimate pentru tratamentul endoparazitozelor produse de nematode si in ectoparazitozele produse de acarieni
Specii tinta: caini
Administrare: orala
Ambalare: 10 blistere x 10 comprimate

COMPOZITIE
1 comprimat contine:
Ivermectina …..………………………………………………. 3 mg
Excipienti q.s.ad………………………………………1 comprimat
Excipienti: Lactoza monohidrat, Celuloza microcristalina, Amidon glicolat de sodiu, Polivinilpirolidona, Stearat de magneziu,Talc, Dioxid de siliciu coloidal

ACTIUNE FARMACOTERAPEUTICA
Ivermectina stimuleaza eliberarea de acid gama aminobutiric la nivelul sinapselor neuronale, acesta actionand ca neuroinhibitor si blocand transmiterea influxului nervos, cauzand paralizia si moartea parazitilor.
Mai putine detalii
SPECII TINTA
Caini.

INDICATII
Tratamentul endoparazitozelor produse de nematode (Trichocephalus spp., Toxocara spp., Ancylostoma spp., Uncinaria spp., Dirofilaria spp.) si al ectoparazitozelor produse de acarieni (Sarcoptes spp., Otodectes spp., Demodex spp.).

POSOLOGIE, CALE ŞI MOD DE ADMINISTRARE
Ivermectina se administreaza la caini cu varsta peste 6 saptamani, pe cale orala, astfel:
- in tratamentul endoparazitozelor produse de nematode (Trichocephalus spp., Toxocara spp., Ancylostoma spp., Uncinaria spp., Dirofilaria spp.) doza recomandata este de 1 comprimat / 10 kg greutate corporala (0,3 mg ivermectina / kg greutate corporala), 2 administrari la interval de 10 zile
- in tratamentul ectoparazitozelor produse de acarieni (Sarcoptes spp., Otodectes spp., Demodex spp.) doza recomandata este de 1,5 comprimate / 10 kg greutate corporala (4,5 mg ivermectina / kg greutate corporala), 3 administrari la interval de 10 zile

CONTRAINDICATII, PRECAUTII ŞI REACTII ADVERSE
Nu se administreaza la caini cu varsta sub 6 saptamani. Din cauza sensibilitatii manifestate la ivermectina, nu se administreaza la cainii din rasele Collie, ciobanesti Old English (si metisii acestora) si Cocker american. In general produsul este bine tolerat si nu determina reactii adverse, in conditiile in care se respecta dozajul. Nu exista contraindicatii in administrare la femele in perioada de monta, de gestatie si de lactatie.
Studii preliminare efectuate in vivo au demonstrat ca ivermectina poate intensifica actiunea farmacologica a diazepamului. In caz de supradozare pot apare tulburari gastrointestinale, cardiovasculare si ale sistemului nervos central (anorexie, deshidratare, scaderi in greutate, midriaza, ataxie, depresie, tremuraturi etc.).

TIMP DE AŞTEPTARE
Nu este cazul.

CONDITII DE PASTRARE
A se pastra la temperatura mai mica de 25°C. A se feri de inghet. A se proteja de lumina directa.

MOD DE PREZENTARE
Flacoane cu 50 comprimate.
Cutii cu 10 blistere a cate 10 comprimate fiecare.

PRODUCATOR: S.C. PASTEUR – FILIALA FILIPEŞTI

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Ivermectina Pasteur FP 20 cpr

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Pasteur. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare interne marca Pasteur pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Ivermectina Pasteur FP 20 cpr este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Ivermectina Pasteur FP 20 cpr la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Ivermectina Pasteur FP 20 cpr?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare interne de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Ivermectina Pasteur FP 20 cpr la prețul 21,32 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Pasteur pentru caini de la Pet Mart!

RețetăDaCod intern produsFV-PAS-01ProducătorPasteur

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review