• MELOXIDYL 32 ML, (1.5MG/ML) BUVABIL - Antiinflamatoare (1)
MELOXIDYL 32 ML, (1.5MG/ML) BUVABIL - Antiinflamatoare (1)

MELOXIDYL 32 ML, (1.5MG/ML) BUVABIL

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

MELOXIDYL
Este o suspensie orala pentru caini ce contine 0,5 mg/ml meloxicam si 2 mg/ml sodium benzoat.

INDICATII:

Meloxidyl este un medicament antiinflamator care combate inflamatia si durerea cauzate de afectiuni acute si/sau cronice ale sistemului musculo-scheletal la caini.
Indicat în tratamentul afectiunilor osteo-musculare si pentru ameliorarea durerilor post operatorii

CONTRAINDICATII:

A nu se folosi la animale gestante sau care alapteaza. A nu se folosi pentru animalele care sufera de afectiuni gastrointestinale cum ar fi iritatia sau hemoragia, la cele cu afectiuni hepatice, cardiace sau renale, precum si la animale cu afectiuni hemoragice sau unde exista o hipersensibilitate individuala evidenta la acest produs. A nu se folosi la cateii cu vârste sub 6 saptamâni.

REACTII ADVERSE:

Au fost semnalate ocazional reactii adverse tipice la medicamentele antiinflamatorii nesteroidiene cum ar fi pierderea poftei de mâncare, voma, diaree, melena sau apatia. Aceste efecte secundare apar în general în prima saptamâna de tratament si sunt tranzitorii în majoritatea cazurilor, disparând la terminarea tratamentului. Doar în cazuri foarte rare pot fi severe sau fatale. Daca se observa efecte severe sau alte efecte mentionate în acest prospect, anuntati de urgenta medicul veterinar.

ATENTIONARI SPECIALE:

Alte medicamente antiinflamatorii nesteroidiene, diuretice, anticoagulante, antibiotice, aminoglicozide si substante cu legaturi proteice mari pot procura iar aceastea pot duce la efecte toxice. Produsul nu trebuie administrat concomitent cu alt produs antiinflamator nesteroidian sau glucocorticosteroizi. Pre-tratamentul cu substante antiinflamatorii poate avea ca rezultat efecte adverse aditionale sau crescute, si în consecinta se vor face observatii pe o durata de 24 de ore, timp în care nu se va administra nici un tratament. În perioada fara tratament trebuie luate în consideratie proprietatile farmacocinetice ale produselor folosite anterior. Persoanele care au o hipersensibilitate la medicamentele antiinflamatorii nesteroidiene trebuie sa evite contactul cu acest produs medicinal veterinar. În cazul ingerarii accidentale, se va apela imediat la sfatul unui medic caruia i se va arata prospectul sau eticheta produsului. În caz de supradozare, apelati la sfatul unui medic.

PRECAUTII FARMACEUTICE:

Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deseu provenit din utilizarea unor astfel de produse medicinale veterinare, trebuie eliminate în conformitate cu cerintele locale. A nu se lasa la îndemâna copiilor. Perioada de valabilitate dupa prima deschidere a flaconului este de 6 luni. A nu se utiliza dupa data de expirare marcata pe flacon si pe ambalajul secundar.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu MELOXIDYL 32 ML, (1.5MG/ML) BUVABIL

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ceva Sante. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiinflamatoare marca Ceva Sante pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul MELOXIDYL 32 ML, (1.5MG/ML) BUVABIL este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul MELOXIDYL 32 ML, (1.5MG/ML) BUVABIL la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești MELOXIDYL 32 ML, (1.5MG/ML) BUVABIL?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiinflamatoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți MELOXIDYL 32 ML, (1.5MG/ML) BUVABIL la prețul 110,29 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ceva Sante pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produsVO-CEV-01ProducătorCeva SanteVârstaKitten, Adult, SeniorTalieMare, Medie, MicăGreutatea200 gVolum32 mlPrezentareFlacon

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review