Descriere

Ce este myFleaTrap®?

O solutie fara pesticide pentru a eradica puricii din casa ta
Bazat pe o cercetare ampla despre comportamentul animalelor infestate cu purici

Cercetarile au aratat ca puricii sunt mai atrasi de schimbarea luminii decat de o lumina constanta.
Puricii se vor intoarce mereu spre o zona aprinsa in imprejurimile lor. O scadere brusca a luminii in ochiul puricilor este interpretata ca o umbra creata de o potentiala gazda care trece. Acesta va sari instantaneu spre "umbra". Prin urmare, puricii sunt, prin natura lor, atrasi de sursa de lumina intermitenta a myFleaTrap®.
myFleaTrap® este echipat cu 2 LED-uri care creeaza umbre prin oprirea alternativa timp de 5 secunde, la intervale de 5 minute. Acest lucru face ca puricele sa sara pe capcana de la o distanta de pana la 12 m. Apoi este prins pe folia adeziva in MyFleaTrap®. Capcana se aplica la o lungime de unda de 525 nm. Studiile au aratat ca aceasta lungime de unda specifica are cel mai bun recurs la purici. myFleaTrap® capteaza de cel putin 23 de ori mai multi purici decat capcanele cu o lumina constanta.
myFleaTrap® functioneaza atat pe baterii cat si cu un adaptor de curent alternativ. Foliile adezive de unica folosinta detin cateva mii de purici si ofera o dovada directa a rezultatului.
myFleaTrap® este un produs de incredere si acceptat de catre specialisti. Eficacitatea superioara a myFleaTrap® se bazeaza pe o documentare ampla fiind folosita ca instrument de referinta in mai multe studii stiintifice.
- myFleaTrap® include 2 benzi autoadezive
- adaptor de alimentare de 6 V
- punga cu 2 benzi autoadezive, care pot fi achizitionate separat

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator