• YeaBis, punga, 10 kg - Farmacie Ovine (1)
YeaBis, punga, 10 kg - Farmacie Ovine (1)

YeaBis, punga, 10 kg

BistriVet

Descriere

Amestec complex din produse de origine naturala: drojdii vii (Saccharomyces cerevisiae) si sursa de minerale cu biodisponibilitate crescuta cu rol in stabilizarea pH-ului, fixare a amoniacului si imbunatatirea digestiei.
In rumen drojdiile sunt capabile sa creeze un mediu anaerob consumand oxigenul, fiind favorizata dezvoltarea si activitatea florei celulolitice.
La suine drojdiile vii actioneaza ca si probiotic, imbunatatesc digestia si absorbtia nutrientilor. La scroafe stimuleaza productia de lapte, purceii sunt mai grei la intarcare, scade mortalitatea inainte de intarcare.
YeaBis contine calcar din colonii de corali marini (Maerl), Yucca Schidigera si acid fulvic.
Calcarul provenit din colonii de corali reprezinta sursa valoroasa de calciu si alte minerale, care datorita structurii in spatiu are o biodisponibilitate crescuta. Tot datorita acestei structuri in spatiu este un foarte eficient buffer al pH-ului.
Yucca Schidigera are doua componente active majore: saponinele si glicocomponentele. Saponinele imbunatatesc absorbtia intestinala si actioneaza ca detergenti naturali. Cresc permeabilitatea membranelor prin extragerea colesterolului continut de acestea, astfel avand actiune antibacteriana si antifungica. Glicocomponentele au afinitate crescuta fata de amoniac, impreuna formeaza complexe ce sunt utilizate in totalitate de catre microflora intestinala.
Acidul fulvic sustine absorbtia la nivel celular si are rol in detoxifierea organismului.
SPECII TINTA: rumegatoare mici si mari.

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator