• SanDitan solutie pentru curatarea urechilor 50 ml - Produse Otice-Pisici (1)
SanDitan solutie pentru curatarea urechilor 50 ml - Produse Otice-Pisici (1)

SanDitan solutie pentru curatarea urechilor 50 ml

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

Indicaţii: SanDitan soluţie enzimatică pentru curăţarea urechilor este un produs bine tolerat, pentru curăţarea şi îngrijirea urechilor la câini şi pisici.

Ingredientele armonizate dermatologic acţionează sinergic.

Enzimele chimotripsină, tripsină şi papaină înlătură gentil din ureche excesul de ceară, celulele moarte, precum şi produse ale inflamaţiei care pot fi prezente, inhibând în acest mod colonizarea organismelor patogene la nivelul urechii.

Uleiurile de aloe vera, jojoba şi de gălbenele (calendula) protejează lamboul urechii şi canalul auditiv extern.

Vitaminele A şi E, elemente importante din punct de vedere dermatologic, promovează procesele de regenerare a epiteliului din regiunea urechii. Rezistenţa naturală este întărită. Compoziţia echilibrată de substanţe permite o aplicare regulată a produsului.

Se utilizează pentru:  Curăţarea regulată şi întreţinerea sănătăţii urechilor;  Pregătirea canalelor auditive în vederea aplicării tratamentelor medicamentoase.

Doze și mod de administrare

A se agita bine flaconul înainte de utilizare.

După înlăturarea capacului, aplicaţi generos SanDitan în canalul auditiv.

Masaţi uşor baza urechii dinspre exterior, timp de circa 1 minut.

Impurităţile dizolvate şi fluidele în exces sunt înlăturate din canalul auditiv prin simpla scuturare a capului. Ulterior, lobul urechii trebuie curăţat şi uscat utilizând un tampon de vată.

SanDitan® Soluţie Enzimatică pentru Curăţarea Urechilor trebuie utilizat cu regularitate, o dată pe săptămână. În cazul inflamaţiilor se recomandă curăţarea urechilor cu SanDitan anterior administrării tratamentului, facilitând în acest fel accesul produselor medicamentoase la nivelul inflamaţiei.

Compoziţie Trigliceride caprilice/caprice; Paraffinum liquidum (AND) Polietilenă; Acetat de tocoferol (Vitamina E), palmitat de retinil (Vitamina A), Aloe barbadensis (ulei de aloe vera), Calendula officinalis (ulei de gălbenele), Buxus chinensis (ulei de jojoba), Pancreatină (cu Protează, Amilază, Lipază, Tripsină, Chimotripsină), Papaină. Datorită gâtului foarte scurt al flaconului, canalul auditiv nu poate fi lezat, nici măcar în cazul unor reacţii defensive bruşte ale animalului.

Atenționări Numai pentru uz extern.

A se evita contactul cu ochii. În cazuri rare, pentru scurt timp, poate apărea o roşeaţă a urechii. A nu se utiliza pentru curăţarea membranelor timpanice lezate. 30 picături = aproximativ 1 ml

Ambalaj Flacon cu 50 ml produs.

Producător Veyx-Pharma GmbH, Soehreweg 6, 34639 Schwarzenborn, Germania.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu SanDitan soluţie pentru curăţarea urechilor 50 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Veyx Pharma. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria produse otice marca Veyx Pharma pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul SanDitan soluţie pentru curăţarea urechilor 50 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul SanDitan soluţie pentru curăţarea urechilor 50 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești SanDitan soluţie pentru curăţarea urechilor 50 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria produse otice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți SanDitan soluţie pentru curăţarea urechilor 50 ml la prețul 54,22 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Veyx Pharma pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produsMM-DIV-424Cod Bare4250286115929ProducătorVeyx Pharma

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review