• Vetri Cardio Canin Bite-sized Chews, 60 tablete - Suport Sistem Digestiv (1)
Vetri Cardio Canin Bite-sized Chews, 60 tablete - Suport Sistem Digestiv (1)

Vetri Cardio Canin Bite-sized Chews, 60 tablete

PetMart

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe petmart.ro

Descriere

Vetri Cardio Canin Bite-sized Chews, 60 tablete este o formula extrem de gustoasa pentru sprijinul cardiovascular si cardiac, puterea musculara si pentru sanatatea generala a cainilor. Conceput pentru a promova utilizarea și circulația oxigenului, Cardio Strength conține 10 substanțe nutritive sinergice.

Recomandat pentru suport:

 • Rase de câini care sunt predispuși la stres cardiovascular
 • Câini cu funcție preexistentă sub-optimă cardiovasculară
 • Pacienți geriatrici
 • Căile metabolice și integritatea structurală a sistemului cardiovascular

Fluxul sanguin, integritatea vaselor sanguine și circulația

 • O mare parte din suportul cardiovascular cuprinzător al Vetri-Cardio Canine se datorează sprijinului său în ceea ce privește ingredientele pentru fluxul sanguin, integritatea vaselor sângelui și circulația. Arginina, un aminoacid produs de organism, susține fluxul sanguin coronarian, în timp ce acidul folic funcționează pentru a susține fluxul sanguin capilar.
 • Magneziul susține calitatea vaselor de sânge și grosimea normală a sângelui. O plantă populară, hawthorne, exercită o gamă largă de acțiuni pozitive asupra funcției cardiace, datorită în principal conținutului său de flavonoide. Aceste flavonoide sunt antioxidanți puternici care colaborează cu vitamina C pentru a susține stabilitatea capilarelor câinilor.
 • Vetri-Cardio Canine Bite-Sized Chews conține o varietate de substanțe nutritive care susțin forța inimii și modelul obișnuit. Magneziul suportă funcția adecvată a mușchilor cardiace și funcționează sinergic cu potasiul pentru a susține activitatea electrică adecvată a inimii, susținând, de asemenea, o bătaie normală. Balanța electrolitică este importantă pentru ritmul cardiac, astfel încât mineralele sunt o completare perfectă a formulei.
 • Taurina, un aminoacid găsit în țesutul cardiac, susține utilizarea adecvată a electroliților și o bătaie obișnuită. Este, de asemenea, cunoscut pentru proprietățile sale de suport cognitiv.

Coenzima Q10

 • CoEnzyme Q10 este o substanță solubilă în grăsimi găsită în membrana mitocondrială interioară, unde acționează ca un stabilizator al membranei și un agent de curățare a radicalilor liberi. Ajută la susținerea energiei celulare în inimă prin producerea adenozin trifosfatului (ATP sau a moleculei de energie) și susține rezistența cardiacă prin susținerea circulației sănătoase.

DMG

 • Dimetilglicina (DMG) este o "do-it-all". Vetri-Cardio Canine Bite-Sized Chews include acest derivat de aminoacizi pentru a oferi suport cardiovascular și funcția imunitara. DMG susține circulația, tensiunea arterială sănătoasă, detoxifierea și performanța fizică. DMG sprijină, de asemenea, utilizarea celulară și a oxigenului, importantă pentru performanța cardiacă.

L-carnitină

 • L-carnitina este un cofactor de tip aminoacid, care pare să aibă un efect pozitiv asupra mușchilor inimii. Transportă acizi grași prin sânge către fabricile producătoare de energie ale celulei, mitocondriile. Acolo, acizii grași sunt transformați în ATP. Incorporarea L-carnitinei într-un produs de susținere cardiacă pentru câini suportă ritmul cardiac, modelele lipidice, echilibrul electrolitic și toleranța la exerciții fizice, toate fiind factori importanți pentru funcția cardiovasculară sănătoasă.

Ingrediente active:

 • L-carnitină HCI 250 mg
 • L-Taurină 250 mg
 • Arginină 150 mg
 • Hawthorn (Crataegus oxycantha) Extract de boabe 100 mg
 • Magneziu (oxid de magneziu) 60 mg
 • N, N-dimetilglicină HCI (DMG) 50 mg
 • Berberina (Hydrastis canadensis) HCl 50 mg
 • Coenzima Q10 30 mg
 • Acid folic 0,9 mg
 • Potasiu (Citrat K) 0,1 mg


Ingrediente: gumă arabică, măr, drojdie de bere, sulfat de calciu, canola ulei, aromă de ficat de pui, acid citric, pectină de citrice, glicerină, maltodextrină, tocoferol mixt, făină de ovăz, făină de ovăz, acid propionic, extract de rozmarin, făină de secară, dioxid de siliciu, alginat de sodiu, acid sorbic, lecitină de soia, ulei vegetal, apă.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vetri Cardio Canin Bite-sized Chews, 60 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetriScience. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca VetriScience pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vetri Cardio Canin Bite-sized Chews, 60 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vetri Cardio Canin Bite-sized Chews, 60 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vetri Cardio Canin Bite-sized Chews, 60 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vetri Cardio Canin Bite-sized Chews, 60 tablete la prețul 137,45 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetriScience pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produsVD-VET-5508ProducătorVetriScienceVârstaAdultPrezentareTablete

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator