• Vetri Probiotic Everyday Bite-sized Chews Dog, 30 tablete - Suport Sistem Digestiv (1)
Vetri Probiotic Everyday Bite-sized Chews Dog, 30 tablete - Suport Sistem Digestiv (1)

Vetri Probiotic Everyday Bite-sized Chews Dog, 30 tablete

PetMart

Descriere

Vetri Probiotic Everyday Bite-sized Chews Dog, 30 tablete - Recomandate pentru sustinerea si buna functionare a sistemului gastro-intestinal, contine un amestec de lactobacili si enterofermenti recomandati pentru insamanterea tubului digestiv si refacerea florei intestinale distruse in urma tratamentelor cu antibiotice sau a episoadelor diareice.

Ingrediente active per tableta: Bacillus subtilis, Bacillus coagulans, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium thermophilum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum,Enterococcus faecium, fructooligozaharide FOS

Ingrediente: drojdie, aroma de pui, glicerina, fructooligozaharide, ulei de canola, lecitina din soia, produs fermentat si uscat din Bacillus subtilis, produs fermentat si uscat din Lactobacillus casei, produs fermentat si uscat din Lactobacillus fermentum, produs fermentat si uscat din Bifidobacterium bifidum, amestec propriu (maltdextran, alginate de natriu si sulfat de calciu), produs fermentat si uscat din Lactobacillus acidophilus, produs fermentat si uscat din Bifidobacterium longum, produs fermentat si uscat din Enterococcus faecium, produs fermentat si uscat din Bifidobacterium termophilum, produs uscat si fermentat din Bacillus Subtilis, produs uscat si fermentat din Ganeden BC30 (Bacillus coagulansGBI-30, 6068), acid propionic (conservant), amestec de tocoferoli(conservanti)

Instructiuni de administrare

  • pana la 20kg  1 tableta/zi
  • peste 20kg  2 tablete/zi

Unele animale le considera recompense/ biscuiti.
Este de preferat administrarea dupa masa.

  • Doar pentru caini si pisici
  • Doar pentru uz veterinar.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Vetri Probiotic Everyday Bite-sized Chews Dog, 30 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetriScience. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suport sistem digestiv marca VetriScience pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Vetri Probiotic Everyday Bite-sized Chews Dog, 30 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Vetri Probiotic Everyday Bite-sized Chews Dog, 30 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Vetri Probiotic Everyday Bite-sized Chews Dog, 30 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suport sistem digestiv de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Vetri Probiotic Everyday Bite-sized Chews Dog, 30 tablete la prețul 83,89 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetriScience pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produsVG-VET-648ProducătorVetriSciencePrezentareTablete

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator